WIELERAVOND IN NIJMEGEN

Maandag 5 april 2021/ aanvang 20.00 uur / LUX, Nijmegen

 

UITGESTELD!

De nieuwe datum is 5 april 2021.

 

Zoals je misschien al had verwacht, is deze avond uitgesteld als gevolg van het coronavirus. We hebben het een jaar uitgesteld. Noteer 5 april 2021 alvast in je agenda. Had je al een ticket gekocht? Dan wordt het bedrag door LUX teruggestort op jouw rekening. We hopen je volgend jaar weer te zien en wensen iedereen een fijne zomer met hopelijk nog wat wielerspektakel.

Dit was ons voorgenomen programma voor afgelopen april:

STEF CLEMENT Jarenlang de snelste man van Nederland op een tijdritfiets en beducht om zijn scherpe analyse en recht-voor-z’n-raap uitspraken!

PIET ROOIJAKKERS Ex-wielrenner (Skil-Shimano 2006-2010) en nu weer actief bij Team Sunweb als specialist research and development (wat dat is hoor je die avond).

BERT WAGENDORP Auteur van onder meer Ventoux, redacteur van De Muur, toonaangevend columnist van de Volkskrant en specialist op het gebied van de psyche achter de wielrenner.

BART KIEMENEY Hoogleraar kankerepidemiologie. Fietste voor een goed doel de Tour de France 2019 in zijn eentje vooruit op het peloton! Wat doet dat met je?

KLAAS JAN VAN DE WEIJ Sportfotograaf Klaas Jan heeft weer een mooi project bedacht dat hij met ons wil delen. Iets met foto’s, beeldschermen en gedichten! 

– FRANK HEINEN Onze huiscolumnist is uitgeroepen tot Sportjournalist van het jaar! Wat gaat hij nu weer delen met ons?

– ALEX VAN DER HULST Nijmeegs auteur van Draag Nooit Een Gele Trui, fervent fietser en liefhebber van de Ronde. Hij presenteert een paar pareltjes uit zijn nieuwste boek: Het mooiste uit de koers; Vijftig iconen uit het wielrennen.

En naast deze geweldige line up natuurlijk weer een wielerquiz met mooie prijzen! Voor de sfeer zorgt onze huisband BACK TO HANK!

De presentatie is weer in handen van de man met de mooiste stem van Nederland, onze onvolprezen GIO LIPPENS!

Volg ons op facebook voor updates en nieuws!